Skip to content

Om Swedish Actors

Swedish Actors grundades 2021 som en ny typ av agentur. Vår hemliga jury väljer noggrant ut skådespelare, skådespelerskor och komiker, och stöder dem med en digital närvaro samt andra tjänster som de själva väljer. Därför är den initiala kontakten alltid direkt med skådespelaren, skådespelerskan eller komikern som du är intresserad av. Vi älskar idén med att ge våra skådespelare, skådespelerskor och komiker full frihet och utveckla deras karriärer. Vårt mål att att hjälpa dem att hitta nya möjligheter i Sverige och utomlands.

Vårt erbjudande

  • Svenska skådespelare, skådespelerskor och komiker med en mångfald i ålder, kön och etnicitet 
  • Nya talanger såväl som etablerade skådespelare, skådespelerskor och komiker. 
  • En lättanvänd tjänst för att hjälpa dig hitta din nästa stjärna.

Om Swedish Actors

Swedish Actors grundades 2021 som en ny typ av agentur. Vår hemliga jury väljer noggrant ut skådespelare, skådespelerskor och komiker, och stöder dem med en digital närvaro samt andra tjänster som de själva väljer. Därför är den initiala kontakten alltid direkt med skådespelaren, skådespelerskan eller komikern som du är intresserad av. Det ger dig snabbare svar på din förfrågan och våra skådespelare har själva möjlighet att snabbt och enkelt svara på de förfrågningar som kommer. Vi älskar idén att ge våra skådespelare, skådespelerskor och komiker full frihet och utveckla sina karriärer. Vårt mål att att hjälpa dem att hitta nya möjligheter både i Sverige och utomlands.


 

Vårt erbjudande

  • En mångfald av svenska skådespelare, skådespelerskor och komiker med bredd i ålder, kön och etnicitet. 
  • Nya talanger såväl som etablerade skådespelare, skådespelerskor och komiker. 
  • En lättanvänd tjänst för att hjälpa dig hitta din nästa stjärna.

Personer & Partners

CEO & GrundareFredrik har en enorm passion för scenkonsten sedan han arbetade med Riksteatern, Sveriges nationella turnéteater. Han söker ständigt efter hur digitala tjänster kan hjälpa människor att mötas och skapa magi.

Fredrik Sjöberg

CEO & Grundare
Fredrik har en enorm passion för scenkonsten sedan han arbetade med Riksteatern, Sveriges nationella turnéteater. Han söker ständigt efter hur digitala tjänster kan hjälpa människor att mötas och skapa magi.
FörhandlareCathrin har hjälpt klienter inom film, TV och scenkonst med marknadsföring, produktion och förhandling i över 20 år. Hon arbetar även som chef och är mycket passionerad för underhållning.

Cathrin Wentzel

Förhandlare
Cathrin har hjälpt klienter inom film, TV och scenkonst med marknadsföring, produktion och förhandling i över 20 år. Hon arbetar även som chef och är mycket passionerad för underhållning.
FörhandlareJens has worked as an lawyer in the entertainment industry since 2002 and is specialized in legal affairs concerning contracts, negotiations, litigation and rights management. He works with negotiations for some of our actors and comedians.

Jens Göthberg

Förhandlare
Jens has worked as an lawyer in the entertainment industry since 2002 and is specialized in legal affairs concerning contracts, negotiations, litigation and rights management. He works with negotiations for some of our actors and comedians.
Hemlig juryVi låter en jury av utvalda skådespelare, komiker och regissörer ge inträde till nya medlemmar i Svenska Skådespelare. Om du vill vara en del av Svenska Skådespelare, skicka din ansökan via kontaktsidan.

Kim Doe

Hemlig jury
Vi låter en jury av utvalda skådespelare, komiker och regissörer ge inträde till nya medlemmar i Svenska Skådespelare. Om du vill vara en del av Svenska Skådespelare, skicka din ansökan via kontaktsidan.

Samarbeten

Fotograf


Det viktigaste för Ulrika är kopplingen till hennes ämne. Folk anlitar henne för hennes fantastiska kreativa öga och hennes sätt att få människor att känna sig bekväma.

ULRIKA CAMPBELL FOTOGRAF

Fotograf Det viktigaste för Ulrika är kopplingen till hennes ämne. Folk anlitar henne för hennes fantastiska kreativa öga och hennes sätt att få människor att känna sig bekväma.
Fotograf


Ett foto- och videoproduktionsföretag baserat i Stockholm med mer än 9 års erfarenhet av innehållsskapande. Hjälper Svenska Skådespelare med fantastiska foton och showreels.

POINT OF YOU

Fotograf Ett foto- och videoproduktionsföretag baserat i Stockholm med mer än 9 års erfarenhet av innehållsskapande. Hjälper Svenska Skådespelare med fantastiska foton och showreels.

Kontakta oss

Har du en förfrågan om en skådespelare, skådespelerska eller komiker hos Svenska Skådespelare? Använd bara kontaktuppgifterna på deras respektive sida för att komma i kontakt. 


 Är du intresserad av att gå med i Swedish Actors? Var vänlig och fyll i formuläret, om du har ett pdf-CV, mejla oss på application@swedishactors.se, och vi återkommer till dig.


Adress

c/o and Humans AB
Marmorgatan 13 A
SE-11867 STOCKHOLM
Sweden